[探索] [亚马逊]Amazon.1997美国纪录片[RMVB/中英字幕]

楼主
推荐下载工具
提示:如遇迅雷下载提示"任务出错"、"因版权无法下载",这是迅雷出的问题,请更换上面下载工具即可!

中文名称:亚玛逊
英文名称:Amazon
别名:Amazon
发行时间:1997年
地区:美国
语言:英语
导 演: Kieth Merrill
出 演: Linda Hunt .... Narrator (voice)
Jesse Corti .... Julio Mamani (voice)
Mark Plotkin .... Himself
Sydney Possuelo .... Himself
Adrian Villanueva
时 长: 38 分钟
类 型: 记录 短片

剧情简介:  
The Amazon is the biggest river on Earth. Only little of plant and animal life along its banks is known to
man. And there are many secrets known to the tribe shamans of which we never heard. During a
journey of one of those shamans down the river from one of its wells, who meets a western scientist
traveling up the river from the sea, the audience experiences a huge variety of landscapes, animals
(pink dolphins, for example), plants and people.
该片是介绍亚玛逊河流域生态环境和人文风俗的记录短片,长度只有38分钟。

下载地址
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复,如果您想无广告、免回复、免费下载附件 请开通VIP

最新回复

沙发
亚玛逊河流域亚玛逊河流域

板凳
最喜歡記錄片了

地板
谢谢分享谢谢分享谢谢分享

非常感谢楼主

亚马逊.....................

感谢楼主分享

感谢楼主分享

应该不错 ,看看

wo xiang xiazai ,xiexie fenxiang

哈哈看看好东西

最喜歡記錄片了

谢谢分享谢谢分享

内容一定很紧凑

感谢楼主分享

您可能喜欢

24小时最新

Top10精品合集

原创推荐

快捷回复 换一组