[公告] 《菜鸟警察/新警察故事/青涩警队》第二季.Rookie Blue Season 2.全13集.2011加拿大剧情/犯罪[RMVB/中英字幕]

推荐软件
如迅雷下载提示"任务出错"、"因版权无法下载",这是迅雷屏蔽资源的原因,请更换【无限制版】或【uTorrent】
菜鸟警察 第二季.jpg

导演: Tassie Cameron
主演: Missy Peregrym / Gregory Smith / Travis Milne / Charlotte Sullivan / Enuka Okuma
类型: 剧情 / 犯罪
制片国家/地区: 加拿大
语言: 英语
首播: 2011-06-23
季数: 2
集数: 13
单集片长: 45分钟
又名: 青涩警队 第二季/雏鹰展翅

青涩警队 第二季的剧情简介 · · · · · ·
  Global, a Canadian TV network, announced that its hit series Rookie Blue will premiere on Thursday, June 16 at 10 PM. Obviously, the series will also be aired on ABC, an American TV network.
  The first seasons follows five rookies from a police department (Missy Peregrym, Gregory Smith, Charlotte Sullivan, Travis Milne and Enuka Okuma). In the second season, they've got more experience, but they face other challenges in the streets.
  Other regular cast members include Eric Johnson, Matt Gordon, Noam Jenkins, Ben Bass, Lyriq Bent and Melanie Nicholls-King.

下载地址
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复,如果您想无广告、免回复、免费下载附件 请开通VIP

最新回复

据说回复后就会有女朋友

圣城有我更精彩

圣城有我更精彩

路上司机多,资源不翻车

谢谢楼主分享

谢谢楼主分享,给力摸摸大

谢谢楼主分享,给力摸摸大

城市套路深,我要回农村

圣城有我更精彩
我的大中华

第一次下载,希望成功